Saturday, November 6, 2010

Yeee..lagi 96 hari je lagi

Just tinggal lagi 96 hari je lagi....
Best nie..dah tak lama je lagi baby dalam perut.,.
Sure rasa rindu nanti..
Macam2 jadi sepanjang aku mengandung nie..
Hari selasa lepas, aku admitted ward kat DDMC sebab food poisoning..
Hm, tak tau la kenapa..
Apa yg aku makan, boleh jadi sampai muntah2 teruk dan cirit birit..
Apa je makan, akan kuar balik..
Last2, petang selasa tu, aku dah tak bermaya..
Hubby anta gi DDMC, kena tahan wad..
Masuk air apa ntah warna putih 4 botol, air warna kuning 1 botol..
Petang Rabu aku dapat discharge..
Sejak tu serak lak nak makan mengarut2..
Sekarang nie dalam tempoh pantang..aku tak boleh makan makanan yg pedas dan berempah..



Smile...kiss...love from -->

5 comments:

ederq said...

ala warded ke. kesiannya. take care iza!

Iryani Noor said...

la sian nyer..
cepat sembuh ye iza...
*ps: time peknen mmg bnyk sakit dtg.. bnyk kn bersabar ye..

Mrs. Eeza Herman said...

ederq : ha'ah, warded jap..masuk air... da lemah longlai... =)

**************************************************

iryani : tq..insyaAllah...tu la, mudah2an sakit nie menghapuskan dosa2 kecik.. =)

{ w33da } said...

laa.. tatau pun ko masuk spital..dah ok ke blum nih? jaga mkn tauuu.. risau pulak aku.. aku nk tgk herman jr sihat walafiat, okeh? hehe ;)

Mrs. Eeza Herman said...

weeda : xnak heboh2 sakit biasa2 jer..kalo aku masuk hospital bila nak bersalin nanti baru aku announce kat semua org..insyaAllah, herman jr sihat, aku je xsihat..aku da bg antibodi yg kuat kt dia..aku lemah xpe..hehehe