Monday, April 25, 2011

Argghh....tensennyaaaaa

Tensen betul la...
Baru abis sesi memerah susu...hihi...dapatla 5oz++...
Syok giler...
Seperti biasala rutin aku, pam..then cuci2 simpan freezer..
Tapi masa lepas tutup jer botol susu tu, boleh lak terlepas botol dari tangan nie...
Tutup botol tu boleh lak tercabut...
Aduihhhh....hangin jap..marah kt diri sendiri...
Nasib la sempat gak amik, dapatla sket je yg tinggal dalam 2oz..
3oz++ tu..rugi sudahhhhh....
Bukan rezeki Hazeq la jawabnya..
Patutla tak sedap ati jer dari stat aku pump...
Alahai....salah diri sendiri...
Dah la keje2 pump aku nie, aku buat kt bilik meeting..
Yela, dah kt ofis nie xde lactation room...nak buat kt surau kang, dengar lak senior engineer aku sebab bilik dia sebelah jer...
Nasib ader dettol, aku picit2 botol dettol tu atas carpet...
Kalo bau masam gak...confirm dorg target aku pasal aku jer yg sibuk pump2 nie, mommy2 lain pump susu tapi buang...!! hahaha....
Nasib la ofismate aku tak baca blog aku...kalo tak nahas aku!!

5 comments:

ederq said...

xpe,mommy byk susu nt leh pam lg.
knapa kwn u psm buang??? sygnyaaaaa.btaula dorg iza

Mrs. Eeza Herman said...

ederq : pam lg?? ohh tidakkk.....hazeq kuat minum..kalo pam sehari dpt just 10oz, tp dia minum lebih 10oz maner cukup...blk umh confirm xleh nk pam da..
biasala, dorg ni dah anak 3-4org, pam buang jer..psl xtau hal2 pump nie dr awal...

b.E.L.L.e said...

salam dear..rajin pump susu..bagus nie..boley jadi cth..hehe..btw, im folo n link u.. =)

Mrs. Eeza Herman said...

belle : salam..rajin demi hazeq.. =)
jd contoh?? ishk, xleh buat contoh..kdg2 tu xmampu nak mampu kerap gk sebab bz ngan keje..
tq dear!! i follow u too.. =)

puanungupunyecerita said...

uwah..BF gk..good..
kite ade geng sis eza..
jumpe raya ek..
:D
best BF kan..sgt2..haziq tomei..