Tuesday, April 13, 2010

Cinema..cinema..


Lepas je gi KWSP, aku ngan hubby pun gi Jusco Kepong..
Ingat nak gi shopping2, tapi lain lak kitaorang buat..Tengok cinema...Best gak, dah lama tak gi tengok cinema nie..
Mula2 nak tengok citer nie..

"How to train your dragon"

Tapi disebabkan show kul 4.00pm terpaksalah pilih movie lain..lagipun takde 3D..
Nak tengok 3D punyer, best...

Kitaorang pun tengok movie nie..


Tersangatla best....mmg gempak..tapi tak tau lak ader 3D..da abis, baru perasan ader 3D tapi kat Jusco Kepong takde 3D..weekend ni nak ajak hubby gi One Utama la, tengok 3D kat sana..dapat gak tengok How to train your dragon sekali...
*itupun kalo hubby nak gi, sure dier bg alasan, "abang nak exam la sayang.....lepas exam la.." hehehe

So, sapa yg belum gi tengok movie nie lagi, amatla disyorkan......tengok yg 3D, sure best....






5 comments:

{travel junkie lady} said...

citer dragon tu sgt best! sila la tgk yg 3d :)

makcikrehan said...

tak dapek dah la MR dgn PS nak berwayang-wayangan. kalau dulu buleh lagi tinggal si adik kat umah dgn bibik, bwk mencah jer. now no more cinema... takpa..makcik redho.. [apsal tiba2 komen aku bernada sedih lak nih? huhu layansss :p]

Mrs. Eeza Herman said...

weeda : best ekk...nie yg aku nak tgk sgt2 nie..

MR : ala2...ciannyee..xpela, akak bawa je si kecik tu..lgpun kalo citer HTTYD tu citer bdk2 ko, so sesuaila utk mencah...xkisahla kalo si kecik nangis kat panggung pun...bt xtau je..

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

Iryani Noor said...

best ekk citer nihh???
aiseyyy tak dpt la nk p tgk...
comfirm2 pas abes confinement period nie, citer nie dh abes kt wayang..