Wednesday, December 8, 2010

Marathon


Salam Maal Hijrah 1432...

Semalam aku ngan hubby kuar gi Sunway Pyramid...
Mula2 sebab nak beli hadiah utk wedding my BFF this weekend..
Tapi last2 hubby cakap nak tengok wayang..
So, kitaorang pun sampai je kat sana dalam kul 10.30 am camtu..
Terus tuju ke TGV cinema..
Ingatkan kitaorang lah orang terawal, tapi rupanya ramai lagi yg terawal...
Kena la beratur panjang...
Mula2 tu decide nak tengok citer Rapunzel je, tapi hubby nak tengok Ngangkung..
Last2 kitaorang pun tengok la citer nie...



1st Movie
11.00 am




2nd Movie

1.30pm




3rd Movie

3.40 pm


1st movie citer narnia tu, okla...starting citer tu bosan sket la...
Bila da part pertengahan citer mmg bestla.....

2nd movie citer Ngangkung...
Memang best sgt2, sebab hantu boleh buat lawak pulak..
So, tak la takut sgt citer nie..banyak kelakar bukan sebab bodoh, tapi sebab lawak yg dia tunjuk...
Sepanjang citer tu, semua orang ketawa je..hubby pun seronok je..
Tak rugila tengok citer nie..

3rd movie citer Rapunzel...
So far ok..best..sebab jalan citer tu mmg best..

Marathon tengok wayang kira topup la beberapa bulan2 lepas, aku tak pernah tengok wayang sejak aku preggy...
Baby pun asyik tendang2 je bila kitaorg dok gelak2..
Next month pun nak marathon lagi la...


5 comments:

Iryani Noor said...

mak aiii.... back-2-back tu... harry potter tak nk tgk ker?? =p
ehh best ekk nagkung tu?? mcm nk tgk la..
best kn citer Rapunzel & narnia...

{ w33da } said...

huwaaaa...aku kepingin nak tgk Rapunzel SANGAT SANGAT!!! td tgk tiket, sumer sold out. last2 tgk citer lain.

sedih giler.. sobsob..

Mrs. Eeza Herman said...

iryani : harry potter da tgk dah..tp ending yg xbest sebab tergantung camtu...yela kan, part 1 kan..tp xsuka la ending camtu..btw, ngangkung tu mmg best tau..lg best dr narnia dan rapunzel coz citer comedy...best sgt2, ketawa sampai pecah perut la...
try la gi tgk mmg xrugi..

***************************************************

weeda : ooo..yeker...aku gi pagi2..tp mmg ramai gak la..full house beb...nasib baik kitaorang gi pagi2 psl nak online, beruk aku lak buat hal..so, terpaksala beratur pg2 bak beli tiket...rugi woo xtgk... =)

ederq said...

hahah marathon terus eh. qada'! haha. my baby pon kalau kt wayang selalu tendang2 sebab bising kot. hihih

Mrs. Eeza Herman said...

ederq : yup, sebelum baby kuar..hehehe..ye kot, tp mmg iza nak bg dia ok je dlm situasi bising2 nie coz senang sket nanti..