Wednesday, October 27, 2010

Countdown


Ye...ye..ye.....countdown lagi beberapa jam je lagi...
Tarikh keramat..hehehe..

...28/10/1982...1.21 petang...

Lahirlah aku ke muka bumi ini....
Esok genap la umur aku 28 tahun bersamaan jugak dgn 28hb..bestnye no nie..
Kejap je dah 28tahun...
kalo dulu sentiasa menghitung hari konon2 nak dewasa cepat..
Nak tunang la, nak kawen la..

Siap dulu tulis target dalam diari nak tunang umur bila, kawen, beranak..
Tapi semua tu tersasar dari perancangan...

Esok aku nak gi check up baby utk 6 bulan..cepat je kan...
Aku pun rasa perut aku dah besar sgt..
Aku plan nak buat 4D...minta2 lah baby bagi present utk aku...


Smile...kiss...love from -->

11 comments:

ederq said...

happy birthday mom to be! :)
baby sila dance2 sket, tepuk2 tgn sket nyanyi lagu bday kat mummy awak masa dr scan. hihi

Mrs. Eeza Herman said...

ederq : tq ye...
baby akan dance cucuk langit perut mommy dia la..hehehe....

eynda said...

Happy birthday in advance :-)

Mrs. Eeza Herman said...

eynda : tq akak... =)

Mrs. Eeza Herman said...

eynda : tq akak... =)

♥ sha ♥ said...

hepi besday iza!
eh kita sama umur la.. besday pun dkt2. mine will be on 29/10 ni.. our baby due date pun nak sama dah. aritu dokter ckp maybe due 12/02. ahaks

Mrs. Eeza Herman said...

sha : hi...tq yee... =)
eh, sama la..hehehe...xsangka lak..hm, ntah2 gender baby kita pun sama gk..mcm xcaya je bila ader yg leh sama bln, bersalin nanti pun insyaAllah sama gk...

{ w33da } said...

aku tak nak wish!!!
sungguh sukar utk diterima.. ko muda 28 hari drpd aku. cis cis. ini tidak adil ;p

saje intro panas~ hakhak.

eeza,
epi birthday.
semoga sntiasa dlm rahmat ALLAH dan semoga baby ko lahir dgn selamat dan sihat.. sebagai hadiah birthday tahun depan in advance. hehe

Mrs. Eeza Herman said...

weeda : hahahaha...aku ttp muda sampai bila2 dari ko..sapa suruh ko gatal sgt nak kuar awal2..hehehe..
btw, tqvm my dear frennn.. i love u la lalengg...tu present dari baby aku, present dr ko mane lak..???

{ w33da } said...

aku pun nak tnya gak, present aku drpd ko mana..??dah dekat sebulan ku tunggu2 tak kunjung tiba.. ;p hehehe

Mrs. Eeza Herman said...

weeda : waahhhh...tuntut nampak....ala, bila lak aku janji ekkk..xpe, tunggu ko kawen eekkk..nanti aku ngn baby bawa present "baik" punyer utk ko....