Friday, October 29, 2010

Happy Besday to meee


Selamat Pagi semua......
Semalam hari yg paling bermakna buat aku..



Genap umur aku 28 tahun pada 28hb Oktober 2010...
Lebih2 lagi bila aku pregnant lak tahun nie..
Excited sgt2 nak sambut ngan baby dlm perut nie....
Semalam siap amik leave pasal hubby nak celebrate besday aku..
Yela, tahun2 lepas, besday aku selalu jatuh ari keje, so, hubby xamik cuti...
Tahun nie, celebrate bertiga..
Apa aku dapat dari hubby????
Mula2 hubby belikan aku perfume..pasal aku asyik bising baby tak suka perfume2 aku..
Pastu malam sebelum besday tu, Hubby bagi aku jam tangan...sejak pregnant nie, apa yg hubby pilih confirm aku suka..
Kalau tak dulu, mesti aku tak kan pakai apa yang dia belikan pasal tak kena taste aku..hikhikhik...
Bukan sahaja jam tangan, siap ngan coklat dan biskut famos amos...
Hepy tul la...

Aku nak share something dgn korang...
Cuba tengok betul2 gambar yg aku nak tunjuk nie..
APAKAH MAKSUD YG TERSIRAT????

1) Adakah aku nak menunjuk yg aku dah beli byk barang2 baby???
Nie sebahagian je...kalo aku tunjuk semua barang2 baby kang, lagi la orang fikir aku lagi menunjuk...
Sebenarnya kan...aku just nak inform kat korang maksud tersirat gambar nie adalah .....

*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*

JENGGG...JENGGGG...JENNGGGG.........

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Alhamdulillah, aku dapat BOY..........


Betul la tekaan Dr Zarul dulu...yela, sure dia lagi arif bab2 nie, tengok je da tau boy ke girl..hehehe..



Smile...kiss...love from -->




9 comments:

Iryani Noor said...

happy birthday iza..
moga panjang umur & dimurahkan rezeki....
moga dgn kehadiran bb nie mengeratkan lagi hubungan iza suami isteri =p.. Amin..

alalala best nyer dpt bb boy =p...
dlm gene kitorg takak nie eliz sorg jer dpt boy.. hehhehe =p.. yg laen smer power puff gurl..

ederq said...

happy birthday iza! aww so sweet. hih

tgk gmbr brg baby pon da tau ok boy! hahaha congrats!

Mrs. Eeza Herman said...

iryani : tq3..hehehe..aminnnn...minta2 termakbul doa tu..hehehe..
yup, boyyyy....okla tu dpt geng power puff..nie geng ultraman, mcm mne..konfemla ganaz2..hehehe...

***********************************************

ederq : tq yeee...... =) tu semua brg sebelum scan utk tau gender, kira beli masa tu ikut instinct je..hehehe...

Lin said...

tahniah..sya dulu nak sulung boy..tak dpt..tu sbb sara lasak cm boboy kot.hehe

Mrs. Eeza Herman said...

lin : hm, iza mmg nak boy..xpe, nanti adek sara leh la try dptkan boy... =)

Deqna said...

Happy belated birthday.. sori lambat wishnya... semoga mummy & baby boy sihat2 selalu yer..

sonok lah tu yer dah tau jantina baby.. senang nak shopping kan...

Mrs. Eeza Herman said...

deqna : tq..tq....hehehe...aminnn...
seronok + excited..dpt gk beli baju2 boy yg cute2...

Little BlueBird said...

Wahhhh..best..best dapat boy....congrats anyway...

Mrs. Eeza Herman said...

little blue bird : tq2... =)